de brouwerij het proeflokaal ons bier nieuws verkrijgbaarheid contact
 
 
 
over de maximus brouwerij
  Welkom bij Brouwerij Maximus.
Een jonge en ambitieuze brouwerij in het midden van het land. Met stoom brouwen wij ambachtelijke bieren op onze koperen installatie.
Wij maken bieren die wij zelf lekker vinden, doordrinkbaar zijn maar wel verrassend blijven bij iedere slok. De brouwinstallatie is in zijn geheel te bewonderen vanuit ons eigen proeflokaal.
  De bar, die woensdag t/m zondag voor iedereen toegankelijk is, waar wij naast koffie, thee, wijn en fris ook onze eigen bieren schenken. Een proeflokaal met regionale producten met de nadruk op eerlijk. Naast huisgemaakte soepen, taarten en chutneys serveren wij onder andere kazen en worsten uit Utrecht, Montfoort en Bodegraven, en appel- sap van de boomgaard naast ons.   Bij Brouwerij Maximus kun je terecht voor proeverijen, cursussen, borrels en zaalverhuur. Iedere donderdag serveert Maximus een biergerecht van tussen de € 12,50 en € 15,00.
De brouwerij afhuren voor een privéfeestje is niet mogelijk. Maar een paar tafels in ons proeflokaal zijn altijd te reserveren. Ons bier is ook buiten de brouwerij verkrijgbaar bij slijter en horeca.
  Naast al deze bezigheden zijn wij
ook een leerwerkbedrijf.
Maximus vindt dat er naast commerciële activiteiten binnen het bedrijf ook ruimte moet zijn voor het maatschappelijke doel: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt de ruimte bieden om zichzelf te kunnen ontplooien binnen de brouwerij met als doel ergens anders een betaalde baan te vinden.
 
snel naar links
         
 

design by leffe Goldstein